Figurants per a l’òpera Carmen

Benvolguts companys alumnes del CSMV, 
com sabreu el nostre centre organitza tots els anys una producció operística com a part de l’activitat didàctica. Aquest any estem preparant Carmen de G. Bizet, que es representarà a l’Auditori al mes d’abril. 

Des de l’equpi escènic ens comuniquen que necessiten 10 figurants, xics, i per això, aquest missatge a tot l’alumnat per veure si hi hauria algun interessat que vulga col·laborar. 
Els horaris els concretarà l’equip de producció; però, podem avançar-vos que les funcions són els dies 12, 15 i 16 d’abril, a les 19h; i els assajos generals els dies 8, 9 i 10 d’abril, a les 18h. A banda d’eixos dies caldria assajar 2 o 3 dies més. 
Si hi ha algú de vosaltres que vulga participar, per favor, escriviu a francesc.gamon@csmvalencia.es. Igualment, podeu plantejar qualsevol dubte. Puntualitzem de nou que els figurants han de ser xics, segons indicacions de l’equip escènic. 
Caldrà contestar abans d’acabar aquest dimecres 27 de març. 
Moltes gràcies a tots.